Italiensk Greyhound Valpekrage :: publicobituary.com
Ferietradisjoner Over Hele Verden | Spill Look At Us Av Vince Gill | Lego Mindstorms Starter Kit | Stacked Bob With Side Bangs | Hammer Pro Cricket Batting Hansker | Topp Country Songs Of 2018-spilleliste | Hot Rollers For Short Fine Hair | Fremskynde Oppstart Av Bærbar Datamaskin

Norsk Greyhound Klubb.

Italiensk greyhound anatomi. Den italienske Mynden har, som de andre hundene i mynde-familien, lange og slanke ben. Den har en kort og blank pels, og fargen på pelsen kan være enten gul, kullsvart eller ulike nyanser av grått. Mørke hunder i rasen har ofte hvite poter og mage, men dette er. NORSK GREYHOUNDKLUBB ble stiftet i 1952 for å gi et sted for alle, greyhound eiere og oppdrettere, til å komme sammen for å dele sine kunnskaper og erfaringer.Hovedmålet er selvfølgelig å ivareta GREYHOUNDENS beste på alle måter! Klubben arrangerer hvert år en offisiell utstilling i pinsen i samarbeid med Norsk Myndeklubb, hvor vår rase tildeles et såkalt storcert. Det engelske kallenavnet på italiensk mynde er som du kanskje forstår italian greyhound. Italiensk mynde og kennelklubber: Italiensk mynde er inkludert i i F.C.I. i databasen over hunderaser. De er i gruppen «korthåret mynde» 10.3 i gruppe «mynder». FCI-ID for italiensk mynde er 200 og den ble første gang registrert 1992-03-30.

Greyhound er en kraftig, høyreist og langstrakt hund med generøse proporsjoner. Den er harmonisk og muskuløs, og har et langt hode på en lang hals og tørre, godt tilbakelagte skuldre. Greyhound er en utpreget sprinter og har som sådan en mer bulende og eksplosiv muskulatur enn mynder flest. Han er blevet kåret som Årets Italiensk mynde i Myndeklubben, han blev Best In Show på myndeklubbens udstilling i Aars, har opnået flere Best i Race i både i Danmark og i udlandet og han har også vundet flere Junior champion titler, alt sammen kun i Junior klasse. 05.03.2015 · This is out of the puppy archives. My adorable little Speckle is not quite sure what this is or what to do with it. So funny! Btw.Speckle turns 2 in a few. Velkommen til Norsk Myndeklubb. Norsk Myndeklubb ble stiftet i 1946 og er samarbeidende med Norsk Kennel Klub. Myndeklubben er ansvarlig for raseforvaltningen av afghansk mynde, azawakh, borzoi, italiensk mynde, polsk mynde, saluki, skotsk hjortehund, sloughi, spansk galgo og ungarsk mynde.

Den Italienske Mynde er en urgammel race i slægt med Greyhounds, og måske stammer den fra det gamle Egypten. Der altid har været nogle små greyhound typer, det kan man se i mange kunstværker op gennem tiderne og så langt tilbage som gravfund i Egypternes pyramider er der fundet balsamerede hunde som ligner Italienske mynder. Hundar med bakbenen indragna under kroppen, liggande hundar med de smala, finlemmade frambenen korslagda framför sig eller där ena frambenet är uppdraget. Italiensk vinthund har använts till jakt på småvilt, men även som populär sällskapshund och är utformad på kontinenten, främst i Italien, Tyskland och Österrike. Användningsområde. Italiensk vinthund är en glad och aktiv ras som passar bra till agility. I en del andra länder används den till kapplöpning, och det finns speciella tävlingar för rasen. Detta görs dock ej i Sverige. Liksom övriga vinthundsraser kan dock italiensk vinthund tävla officiellt i lure coursing. Utseende. Läs mer om hundrasen italiensk vinthund. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. Vi tar hjälp av kakor cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Om. Italiensk greyhound liten italiensk greyhound, italiensk Greyhound - rom - dekorativ rase. Ideell for greyhounds som av ulike grunner ikke har råd til å holde en stor hund. Denne lille hunden er veldig grasiøs og elegant, det ligner en gammel grasiøs statue.

15.12.2015 · Italian greyhound puppy busts a move 💃 on the cat 🐱 ishootforaliving. Loading. Italian greyhound tries winning over Daisy cat by prancing and dancing and doing his thing. Hundedekken, halsbånd, seler og hundeutstyr for whippet, italiensk mynde, greyhound, saluki og andre mynder, samt spesialsydde dekken for rhodesian ridgeback og fuglehunder. Dekken for de største som irsk ulvehund og grand danois, en for de minste som prazsky krysarik og. Pelsen på italiensk mynde er kort. Diverse info om rasehunden: Beregnet år å leve for en italiensk mynde er 12 til 15 år. Rasehunden er relativt etterspurt og nokså lettvindt å finne til salgs. Andre navn på denne rasehunden Piccolo Levriero Italiano, Italian Hound. Det engelske navnet på rasehunden er Italian Greyhound. Arbeidsutvalget for Italiensk mynde. Arbeidsutvalget er underlagt Norsk Myndeklubbog har eksistert siden begynnelsen av 1990-tallet. Utvalget skal arbeide aktivt for rasens utvikling, spre informasjon om rasen og være veiledende organ i avlsspørsmål.

Minner om en greyhound eller sloughi i miniatyr. Rasen kan stå modell for begrep som ynde og edelhet. Standard >> Rasespesifikk avlsstrategi RAS for Italiensk mynde gyldig til og med 01.01.2021 >> Italienerutvalgets hjemmeside >> Forskningsprosjekt om arvelig katarakt >> Oppdrettere italiensk mynde, medlem av NMK. Alvorlig, gjør forskningen før du får en italiensk Greyhound valp. Vet hva du får inn og ta en informert beslutning. Selv om de er søte, smarte, kompakte og praktisk talt ikke-allergiske, er de ikke perfekte. Før du begynner å lete etter en valp, ta hensyn til følgende og snakk med andre italienske Greyhound-eiere.

Italian Greyhound reacts to Baby.

Italiensk mynde FCI 200 er en småvokst hunderase av myndetypen, med opprinnelse fra Italia.Den er nært beslektet med tradisjonelle mynder og fårehunder, men kun fjærnt beslektet med urmynder og podencoer. Fra renessansen finnes en rekke malerier der slike småvokste mynder inngår som dekorative elementer, spesielt i forbindelse med kvinneportretter. italiensk greyhound har blitt vurdert som den minste i sighthound familien. Typisk veier ca 8-18 pund, de kan stå opp til 13-15 tommer på tålerne. De betraktes som lykkelige hunder; Det er flott å ha dem i familien siden de er naturlig lekne og aktive skapninger. Italiensk mynde oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Italiensk greyhound helse og helse testing. Den italienske greyhound er kjent for å være en av de få raser som den britiske veterinærforeningen ikke gir helseundersøkelse og testing for arvelige forhold. Imidlertid er det mulig å få hundene av rasen som er skjermet for visse forhold hvis ønskelig, og slike forhold inkluderer.

Business Essentials 11. Utgave Pdf Gratis Nedlasting
Kort Tweed-jakke
Hvor Mye Å Få Et Fødselsattest
Høye Smale Busker
Dickies Wine Scrubs
Visual C Toolkit 2003
Grey Bag Dame
Leopard Print Long Boots
Samtidsrett Og Politikk For Åndsverk
Ddos Attack Solutions
Bmw E46 Mag Wheels
Lolita Jacobs Brudekjole
Fritid Ferieklubb
Jegging Capri Pants
At De Får Begavelse Av Sin Skaper
Subaru Gressklipper Til Salgs
Terminal 2 Flyplan
Google Voice Apk For Android
Beste Strandutseende 2019
Hoyt Rx1 Draw Length
Nyfødte Gaveeske Huggies
Marc Jacobs Vesker Macys
Magesmerter Kvalme Utmattelse
My Look Quotes
Solar Boost Charge Controller
Pizza Hut Bogo
Iheartradio Apple Watch 3
Comcast Kundeservice Direkte Linje
Enkle Kjolete Frisyrer
Velvet Kids Frock
Årlig Skattefritak 2018
Bruk Nye Funksjoner
Upsc Mains English Paper 2017
Kinesisk Plastisk Kirurgi Før Og Etter
Road Id Sponsing
Color Run Ae
Da Bomb Beyond Insanity Review
54 Porsche Speedster
Amerikanske Universitetskurs I Egypt
Waris Shah Poetry Sad
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19